Prej nesh Për të gjithë!
Blej Online
01
 

Shërbimet

Fitnes

Kliko ketu

Gastronomi

Së shpejti

Libraria

Së shpejti..

Veraria

Së shpejti..

02
Kush jemi ne!

Me stilin e saj modern, Center Mall prezanton një valë të re të argëtimit në qytetin e Gjakovës

Qendra Tregtare “ Center Mall ” – është themeluar në vitin 2015 i cili tashmë ka një ekip të kualifikuar dhe udhëheqës. Ne fokusohemi kryesisht në përmbushjen e nevojave të konsumatorit. Udhëheqja jonë synon që në një periudhë afatmesme të rrisë numrin e punëtorëve edhe më shumë.

Rezervoni tavolinën tuaj në njërin nga Baret tona

03
Komente nga Klientet

Çfarë thonë klientët për ne!

04
KONTAKT

Ne jemi një hapë larg nga ju, mos ngurroni të na kontaktoni

Nënë Tereza Gjakovë 50000

+383 044 507 440

Email : info@centermall.biz